Blog

Jak pečovat o pleť v zimě

Chlad, mráz, sníh, teplotní výkyvy, suchý vzduch i sluníčko. Tomu všemu musí naše pleť odolávat v zimních měsících a to vše ji namáhá. Ochrana pleti a péče o ni během zimy je proto velmi důležitá.  I v chladných měsících roku totiž může být naše pokožka zdravá a krásná.

Pečujte v zimě o svoji pleť a poskytujte ji dostatečnou ochranu. V důsledku chladu a nižší vlhkosti vzduchu pokožka v zimě snadněji vysychá. Produkuje také méně mazu, a proto se z ní voda vypařuje mnohem rychleji. Pokožka pak ztrácí elasticitu, je nepříjemně napjatá a suchá. Ideální ingrediencí pro zimní péči o pleť je kyselina hyaluronová. Má unikátní schopnost zadržet vodu a stala se tak jednou z nejžádanějších složek kosmetických produktů. Je pomocníkem v boji proti stárnutí pleti - dokonale hydratuje a udržuje pleť hladkou a pružnou. Kyselina hyaluronová na pokožku působí hned v několika úrovních díky svým různým molekulovým hmotnostem, které ale nenajdete jen tak někde. Tloušťka molekul je nízká, střední a vysoká, a každá tak přináší jiné výhody. Molekuly s nižší molekulovou hmotností jsou menší a dostanou se tak do hlubších vrstev pokožky, kde například i redukují vrásky. Molekuly s vyšší molekulovou hmotností zase zůstávají blíže k povrchu, kde přináší nejviditelnější výsledky - zklidňují a vyživují.

4 KROKY KE KRÁSNÉ PLETI

Dopřejte své pleti naši SCENS 4 krokovou péči o obličej, která se skládá z důležitého čištění pleti a hydratace.

⚪️ Čištění je první krok ke krásné pleti:
1. krok - šetrné odstranění make-upu a zbytků kosmetiky na olejové bázi
2. krok - zklidňující čištění pleti od zbytkových nečistot a potu na vodní bázi

⚪️ Hydratace pro zachování pružnosti pleti a vypnutého vzhledu:
3. krok - aplikace pečujícího očního krému
4. krok - hydratační péče dle typu vaší pleti

V zimních měsících doporučujeme jako čtvrtý krok používat SCENS LA CREME LUMIERE - Intenzivní rozjasňující krém s kyselinou hyaluronovou o 3 molekulových hmotnostech, vitaminem C a antioxidanty a péči doplňovat s pomocí SCENS LE MASQUE ULTRA RICHE - Intenzivní vyživující pleťové masky.


ČIŠTĚNÍ PLETI JE ZÁKLAD V KAŽDÉM ROČNÍM OBDOBÍ

Čištěte svou pleť ideálně dvakrát denně - ráno i večer. Na odstranění make-upu doporučujeme  SCENS L'HUILE DEMAQUILLANTE - Odličovací olej na obličej a krk. Pokožku čistí bez podráždění a díky ricinovému oleji posiluje řasy a chrání pokožku očního okolí. Poté doporučujeme používat zklidňující SCENS LE GEL - Revitalizační a hydratační čisticí gel. Pomáhá zabraňovat stárnutí pleti, zklidňuje ji, hydratuje a nenarušuje její přirozenou bariéru. Zanechává pokožku měkkou a jemnou.


PÉČE O PLEŤ KOLEM OČÍ

Dopřejte péči pokožce kolem očí, která je často namáhaná nejen naší mimikou, ale i používáním líčení. Náš SCENS LE REGARD - Omlazující oční krém 20 ml je nemastný a speciálně vyvinutý pro citlivou pokožku kolem očí. Pomáhá ji zpevňovat, hydratovat, vyživovat a díky silnému organickému extraktu z červených hroznů napomáhá krevnímu oběhu a redukuje tak váčky a tmavé kruhy pod očima. Tento krém obsahuje koktejl silných antioxidantů, jako je dračí krev, a obnovujících i zpevňujících složek, jako je kyselina hyaluronová a organické aloe vera. 


V ZIMĚ JE TŘEBA PLEŤ PROMAŠŤOVAT

Zatímco v letních měsících doporučujeme pleť dostatečně hydratovat, v zimním období je třeba klást důraz i na dostatečné promašťování. Pleť v zimě produkuje méně kožního mazu, čímž se snižuje její ochranná vrstva a je tak náchylnější. Ideální volbou do chladných měsíců, kdy dostává pleť zabrat a potřebuje účinnou péči, je SCENS LA CREME LUMIERE  - Intenzivní rozjasňující krém s vitaminem C a antioxidanty. Obsahuje nejen hydratující kyselinu hyaluronovou o 3 molekulových hmotnostech, ale i ovoce s nejvyšším obsahem vitaminu C na planetě, jako je švestka kakadu, třešeň Acerola, indický angrešt a papája. Má anti-aging i antioxidační účinky, napomáhá redukovat hyperpigmentaci a rozjasňuje tón pleti. Kombucha a kyselina hyaluronová zlepšují elasticitu pleti a redukují vrásky. Krém se navíc lehce roztírá a krásně voní.


DOPŘEJTE SI PLEŤOVOU MASKU

Pokud si chcete dopřát maximální péči, zařaďte navíc ke svým zkrášlovacím procedurám i používání SCENS LE MASQUE ULTRA RICHE - Intenzivní vyživující pleťovou masku. Jde o balzámovou masku, která je vyrobená z pupečníku asijského, extraktu Ginkgo Biloba, bio bambuckého másla a bio oleje ze sezamových semínek a rostlinných vosků. Maska poskytne vaší pokožce okamžitou úlevu. Posílí kožní bariéru a vaše pokožka tak bude vyživená, pružná, vyhlazená a lesklá. Masku můžete použít i pro péči o vaše rty, které si v zimních měsících zaslouží extra péči. Navíc zvýrazní jejich kontury a rty se tak stanou plnější díky efektu botoxu.


Dopřejte vaší pleti v chladných měsících extra péči: zklidnění, odpočinek a regeneraci. Vše, co potřebujete, najdete v našem zálivu prémiových značek Biobay.

Herečka Martina Preissová: Řeším věci, které jsou teď

Jsme moc rádi, že se stala právě Martina Preissová, herečka Národního divadla, ambasadorkou naší kosmetiky SCENS. Se svým kultivovaným a vytříbeným projevem a krásným sytým hlasem, se k této prémiové přírodní kosmetice prostě hodí. Martinu  jsme vyzpovídali nejen co se týče její pracovní kariéry a plánů do budoucna. Ale zjišťovali jsme, co má na kosmetice SCENS ráda a jaké produkty jí vyhovují nejvíce a proč.


Martino, jste stálou členkou Národního divadla v Praze a hostujete i na jiných pražských scénách. V jakých inscenacích vás mohou diváci vidět hrát?

Já hraju v inscenacích Národního divadla, v činohře Národního divadla. Vypíchla bych Naše furianty, kde hraju selku Dubskou, anebo Nebezpečné známosti ve Stavovském divadle. A nově i inscenaci Mefisto ve Státní opeře. Od září zkouším jednu krásnou inscenaci, která se bude jmenovat Paní Bovaryová - ta bude také ve Stavovském divadle. Na ni se moc těším. 

Říká se, že každý herec je závislý na potlesku. Je to opravdu tak? Co vás na herectví baví úplně ze všeho nejvíc?

Potlesk, to je taková vrácená energie, kterou ten večer vydám. Pokaždé, když se rozzáří hlediště, a ti lidé tam tleskají, tak mi tím vrací to, co já jsem vpustila do nich. Takže jestli je to závislost, to určitě nemohu tvrdit, ale je to potřebnost pro každého herce.

Jak se Vám daří zvládat nepravidelný životní rytmus, který se s hereckou profesí nevyhnutelně pojí?

Daří i nedaří. Někdy to opravdu nejde skloubit - rodina s prací a nepravidelným režimem. Téměř každý druhý večer nejsem doma, takže mé děti vidí maminku velmi málo. Snažím se jim to vynahrazovat právě v létě, kdy jsme spolu veškerý čas, když zrovna nejsou na táboře. V létě jsme jako rodina dohromady. Můj nepravidelný rytmus se odráží samozřejmě nejen na fungování rodiny, ale hlavně na fungování mém. Já regeneruji hlavně spánkem, ten si nenechám vzít. A potom velmi častými, pokud to jde, výjezdy mimo Prahu. Protože každá změna prostředí mi velmi pomůže.

Daří se Vám někdy i vydechnout?

Ano, ano... Vydechávám průběžně, ale nejlíp se mi odpočívá v nějaké delším čase. Takže prázdniny jsou takové vydechávácí. To je právě jeden velký výdech. Ale vydechávám hlavně v noci. Vydechávám i přes den, když se třeba jen tak posadím na zahradu a koukám do blba. A vydechávám třeba u psaní, to je taková moje čistička mozku. 


Během představení se na Vás neustále upírají zraky diváků. Předpokládáme, že péče o zevnějšek a zejména o pleť je vaší denní rutinou. Poradíte nám své tipy, jak vypadat na jevišti skvěle a jak si poradit s namáhanou pletí?

Abych řekla pravdu, já jsem se o sebe dlouhá léta moc nestarala. Žila jsem tak jako z podstaty a z výhod mého genofondu, který předurčoval, že nemám problematickou pleť. Že nemám nějaké velké problémy s tím, že jsem de facto denně nalíčená. Samozřejmě s postupujícími lety si člověk uvědomí, že té přírodě musí jít trochu naproti a že jí musí s něčím trošku pomoci. A mně záleží na tom, co používám. Odpuzuje mě chemie a mám pocit, že rychlý výsledek není tak pravý. Dlouho jsem hledala kosmetiku, která by mi vyhovovala a která by vyhovovala mým mravním a přírodním kreditům, které ve svém životě mám. Když jsem našla SCENS, tak jsem našla i ideální řadu přípravků, kterou jsem začala používat. Od čištění až po péči používám celou řadu kosmetiky SCENS a vyhovuje mi. Protože pečuje, čistí, vypíná, což už v mém věku je docela dobrý bonus, a hlavně neuvěřitelně krásně voní. Takže ji cítím od rána do večera nepřetržitě.



Máte nějaké neobvyklé tipy použití kosmetiky SCENS, které se vám osvědčily v praxi?

Mě překvapilo, není to ani tip, že ze začátku jsem měla strach z používání přípravků na olejové bázi. Měla jsem pocit, že moji pleť tak jako udusí. Že se budu lesknout jako vajíčko namaštěné olejem. Ale tahle kosmetika mě i přes olejové složení velmi mile překvapila. Protože například olej L'Elixir*, který si dávám každé ráno i večer na pleť, se neuvěřitelně rychle vstřebává, a moji pleť rozjasní, rozzáří. Nenechává vůbec žádný pocit mastnoty, ucpaných pórů nebo uzavřené pleti. Takže to vlastně ani není tip, to je jenom jedno velké “WOW”, které jsem s touhle kosmetikou zažila.

*zde měla Martina na mysli SCENS L’ELIXIR FACE OIL - Omlazující olej na obličej

Jaký produkt z kosmetiky vaší pleti nejvíce vyhovuje a proč?

Já bych řekla, že jsou to dva produkty. Našla jsem produkty, které mi pomohou s odličováním a čištěním. A to je odličovací olej a odličovací gel**. Tohle kombo dvou přípravků, bez toho už se nehnu ani ráno, ani večer. Ale především je to olej, který odstraní i řasenku i velké nánosy make-upu, které si domů přinesu z divadla nebo z natáčení. Odstraní je velmi lehce a šetrně. A ten gel, to je takové hojítko. Vychytává na pleti drobné ranky, drobné nerovnosti, drobné zárodky něčeho, co se tam začíná dít a nemá. Čistící fázi doplní o to, že moji pleť zhojí a dočistí, aby potom mohla přijímat všechny ostatní věci, jako je L'Elixir nebo další přípravky v řadě, kterou používám. Takže tohle kombo dvou přípravků je pro mě to nejvíc.

**Martiny dva TOP produkty jsou SCENS L'HUILE DEMAQUILLANTE - Odličovací olej na obličej a krk a SCENS LE GEL - Revitalizační a hydratační čisticí gel 

Máte co se týče herectví nějakou vysněnou metu nebo sen, který byste si ráda splnila?

Chtěla bych se dobře naučit alespoň jeden cizí jazyk. A ne ten, který nás učili na základní škole. Chtěla bych sama sobě dokázat, že tenhle talent v sobě mám. Ale všichni ostatní mi tvrdí, že jazykový talent nemám. Takže se to asi nikdy nenaučím. To je můj jediný sen. A teď jsem ho vlastně zveřejnila a tím to pokládám za vyřešené. :)

Co všechno děláte pro svoji spokojenost?

Snažím se už několik let dělat všechno pro svoji spokojenost. A nedělat nic, co mě nečiní spokojenou. Není to úplně jednoduché, není to úplně snadné. Lehko se to řekne, těžko se to dělá. Dnes a denně se snažím uvědomovat si to, že nemusím dělat nic, co mě právě spokojenou nečiní. Někdy je to nevyhnutelný, a v tom případě to vždycky chci mít co nejrychleji za sebou. 

V roce 2021 jste napsala soubor povídek ze života s názvem “Jak jsem nebyla na Lvech a jiné příhody”. Jakou povídku máte z knihy nejraději?

Já mám tu knížku ráda celou, protože je moje první. A tudíž k ní mám takový sentiment. Když jsem se nedávno tou knížkou probírala, protože jsem chystala náš autorský pořad s Dášou Zázvůrkovou “Opravna duší”, který je spojen z mé knížky a z jejích písniček, tak jsem musela vybrat dvě povídky, které v rámci pořadu čtu. Vybrala jsem jednu, kterou mám asi opravdu nejradši, a to je povídka “Vlaštovky”. Je o tom, kterak jsem šla nakupovat se svým mužem a celý nákup jsem peskovala úplně jiného pána, protože zezadu byl tomu mému podobný. Až u pokladen jsem zjistila, že dávám do košíku zboží úplně cizímu člověku, který se celou tu dobu bál ohradit. Takže tuhle povídku mám asi nejradši.

Jsou nějaké další projekty - knižní nebo třeba televizní - které máte v blízké době v plánu?

Zavázala jsem se k tomu, že napíšu třetí knihu. Vydavatel netlačí, trpělivě čeká, ale já už píšu. Vracím se v tom formátu zpátky k fejetonům, ke krátkým literárním útvarům z mého života nebo z toho, co já vidím, nebo z toho, co já žiju. Je to takový můj projekt na tenhle rok. Další projekt je už zmiňovaná “Opravna duší” s Dášou Zázvůrkovou, což je náš autorský projekt, se kterým se chystáme vyjet do regionů, abych se dostala trošku blíž k divákům. A k těm, kteří mi píšou, že by si chtěli nechat podepsat knížku nebo se se mnou aspoň vidět. Tak to já ráda. A třetí věc, která mě čeká, je - anebo teď už probíhá - že se chystá pro Televizi Prima nový seriál, rodinný seriál, který by měl jít na podzim do vysílání. Takže jsem sama zvědavá, co na něj diváci řeknou. A to všechno, co mě čeká poté… já jsem typ člověka, který řeší věci, které jsou teď. A co bude za dva měsíce? To je pro mě ještě strašně daleko. 

Pečujte o vaši pleť v létě

Během letních dnů je naše pleť vystavena zvýšenému slunečnímu záření (UV záření), vysokým teplotám a vlhkosti. Horko, pot a zvýšená produkce mazu, to vše může mít negativní dopad na pleť, což zvyšuje potřebu důkladné péče. I krásná a zdravá pokožka může v létě trpět, pokud jí nevěnujeme dostatečnou pozornost.


Pleť bychom měli v létě dostatečně čistit a chránit. K tomu se skvěle hodí naše 4 kroková péče o obličej, která je vhodná nejen pro letní dny. Prvním krokem je odstranění make-upu, zbytků krémů a SPF, druhým krokem je čištění pleti. Třetí krok obsahuje použití očního krému a čtvrtý krok péči o obličej podle typu pleti. Zejména v letních měsících doporučujeme jako čtvrtý krok používat naše novinky SCENS HYDRA DÉFENSE

ČIŠTĚNÍ JE PRVNÍ KROK KE KRÁSNÉ PLETI

Pleť bychom měli čistit ráno i večer, a to ideálně produkty, které pleť nevysušují. Na odstranění make-upu se skvěle hodí SCENS L'HUILE DEMAQUILLANTE - Odličovací olej na obličej a krk. Jemně čistí pokožku bez podráždění a díky svému 100% přírodnímu složení chrání nejcitlivější oblasti obličeje. Po použití odličovacího oleje doporučujeme zařadit do každodenní péče  SCENS LE GEL - Revitalizační a hydratační čisticí gel, který čistí obličej a pomáhá zabraňovat stárnutí. Nenarušuje přirozenou bariéru pokožky a pomáhá jí omlazovat. Má exkluzivní vyvážené složení vyrobené z organických výtažků z kopřivy a heřmánku a antioxidačních složek jako je dračí krev, extrakt z Açai a organické Aloe Vera.

OCHRANA PLETI PŘED UV ZÁŘENÍM

Je tak příjemné, když naši tvář hladí sluneční paprsky. Méně příjemný je fakt, že UV záření pleť vysušuje a urychluje její stárnutí. Je také hlavním viníkem pigmentových skvrn a může vést i k rakovině kůže. Dělí se na dva typy - UVA a UVB. UVA záření proniká hluboko do kůže a způsobuje její stárnutí. UVB záření je zodpovědné za spálení kůže. Jestliže o pleť v létě nebudeme dostatečně pečovat, začneme si s přibývajícím věkem všímat ztráty její elasticity. Ve zvýšené míře se objeví vrásky. Pleť, o kterou jsme se v létě řádně nepostarali, je popraskaná, převládá našedlý odstín a unavený dojem. V horkém a vlhkém počasí se navíc zhoršují i projevy některých kožních problémů, například akné nebo lupénky. 

Zařaďte do své letní péče o pleť denní krém s ochranným faktorem. Nezapomínejte ani na krk a dekolt, které bývají také vystavené slunečním paprskům. Používání produktů s SPF je pro ochranu pleti nezbytné. I proto jsme do našeho portfolia zařadili opalovací krém na obličej s SPF 50+/ PA+++ SCENS PROTECTION SOLEIL. Krém je organický, veganský a 100% minerální. Hodí se pro všechny typy pletí včetné té citlivé. Obsahuje jojobový a slunečnicový olej a mnoho dalších účinných vyživujících a ochranných složek. Snadno se roztírá, rychle se vstřebává a nezanechává bílé a lepkavé zbytky na pleti. Je lehce tónovaný a navíc se vejde i do kabelky.

DOSTATEČNÁ HYDRATACE PLETI V LÉTĚ JE ZÁKLAD

V létě platí dvojnásob, že je pro pleť potřebná hydratace místo promašťování. Pokud je pleť dobře hydratovaná, zachovává si svou pružnost a vypnutý vzhled. Navíc slouží i jako pevná a účinná ochranná bariéra. Nedostávají se tak do těla škodlivé látky, mikroby, bakterie i UV záření. Jakmile nemá pokožka dostatečnou hydrataci, začne být suchá a popraskaná. Struktura pleti se oslabuje, v kůži vznikají vrásky a efektivita ochranné funkce pleti se snižuje.


K dostatečné hydrataci pleti vám mohou skvěle posloužit naše novinky. SCENS HYDRA DÉFENSE Le Sérum - koncentrované hydratační sérum, je malý zázrak v lahvičce. Pomáhá zmenšovat jemné vrásky. Hydratuje a udržuje pleť hladkou, mladistvou, odolnější a zdravější. Hydrataci zajišťuje mimo jiné panthenol (vitamin B5), který umí i redukovat jizvy. Hydratační sílu, která pojme až 5000-násobek své hmotnosti ve vodě, má polypeptidová kyselina polyglutamová. Vytváří na povrchu pokožky film, který v pokožce udržuje vlhkost, přispívá ke zdravější kožní bariéře a zlepšuje texturu pleti. HYDRA DÉFENSE Le Sérum se nanáší v několika kapkách na vyčištěný obličej a krk před použitím krému.

SCENS HYDRA DÉFENSE La Crème - intenzivní hydratační krém obsahuje mnoho účinných látek, které udržují vlhkost v pokožce a chrání ji před volnými radikály. Například přírodní trehalózu, což je rostlinný cukr, díky němuž přežívají rostliny v náročných podmínkách, nebo peptidy, které pomáhají posilovat ochrannou bariéru položky a vyhlazují vrásky. HYDRA DÉFENSE La Crème je vhodný pro všechny typy pleti. Nezanechává na pleti mastný film, a proto je i skvělým podkladem pro make-up. Krém se aplikuje ráno i večer na vyčištěný obličej a krk.

Krém SCENS HYDRA DÉFENSE La Crème skvěle funguje v kombinaci se sérem  SCENS HYDRA DÉFENSE Le Sérum. Díky spojení krému a séra získáte komplexní péči zajišťující svěží, zdravou a mladistvou pleť.

Dopřejte si dokonalou péči o pleť v létě. Vše potřebné najdete v našem zálivu prémiových značek Biobay.

SCENS ACADEMY

Zajímáte se o prémiové bio kosmetické značky a chtěly byste jednu takovou využívat? Tak jste na správném místě.

Náš úžasný profesionálně vyškolený tým školitelek Lucka, Katka a Jana Vás rády zasvětí do tajů této prémiové bio kosmetické značky, která si zakládá na úžasných rituálech, které má podchycené od začátku až do konce. Cílem je celkový prožitek klienta/klientky a to jak po fyzické, tak i po psychické stránce. Lidé se po rituálech SCENS cítí jako znovuzrození, odpočinutí a nabití energií do dalších dnů.

A S KÝM SE NA ŠKOLENÍ MŮŽETE SETKAT?

Lucka + Katka + Jana - každým dnem Vám o sobě něco napíšeme.

CO VÁS NA ŠKOLENÍ BUDE ČEKAT?

- Seznámíte se s jednotlivými produkty a jak s nimi pracovat.

- Naučíte se jednotlivé postupy při rituálech. SCENS totiž velmi dbá na jednotlivé postupy u ošetření a pro každé ošetření či rituál má vyvinut svůj specifický protokol. Má tedy vyvinutou SCENS Academy, kterou musí projít každý, kdo chce tuto kosmetiku používat ve svých salónech nebo SPA.

V případě zájmu o školení nás neváhejte kontaktovat na akademie@biobay.cz.

 skoleni_academy

Proč používat bio kosmetiku?

Většina konvenční kosmetiky vzniká z odpadů ropy a tím pádem se v ní objevuje spousta ingrediencí, které jsou pro lidské tělo nebezpečné. Myslíme si, že je zbytečné naše tělo znečišťovat dalšími chemickými prostředky, a tudíž Vám chceme nabídnout přírodní a bezpečnou bio kosmetiku, která neublíží Vašemu tělu.


♥ přírodní produkty jsou naše vášeň
♥ hledáme pro Vás nejkvalitnější produkty z přírodních a bio složek
♥ nabízíme ECO-FRIENDLY produkty netestované na zvířatech
♥ vybíráme pro Vás značky, které se zavázaly k sociální odpovědnosti
♥ snažíme se povzbuzovat každého, aby žil zdravější a ekologičtější životní styl
♥ vyhledáváme pro Vás výhradně čisté, přírodní, organické a prémiové produkty
♥ nabízíme alternativu ke škodlivým složkám pro zdravější životní styl
♥ chceme Vám ukázat jak zdravá, snadná a zábavná přírodní kosmetika může být
♥ chceme pomoci s Vašimi kožními problémy účinným přírodním řešením
♥ pomáháme Vám najít zdravější alternativu k tradiční kosmetice
♥ pomáháme pochopit zdravotní problémy způsobené toxickými látkami

Zdravá svačina nejen pro děti

Naším posláním je podporovat aktivní životní styl našimi zdravými produkty vyráběnými v etických podmínkách. Vyrábíme inovativní a moderní zdravé svačiny pro všechny věkové kategorie. Záleží nám na lidech a životním prostředí. Snažíme se vyrábět produkty nejvyšší kvality prostřednictvím etického dodavatelského řetězce.

Rozdíl Sunny Fruit® začíná u zdroje – Izmir, Turecko. Zde dokonalé spojení úrodné půdy a jedinečného klimatu vytváří nejdokonalejší sušené ovoce na zemi. Po sklizni je pečlivě sušíme na slunci pro ideální sladkost. Balení u zdroje vám zajistí dokonalou kontrolu kvality a čerstvost bez přidaných umělých látek. Ochutnáte rozdíl.

Sušení na slunci odstraňuje vlhkost z ovoce tím, že se zcela spoléhá na sílu slunce a je originální, k životnímu prostředí nejšetrnější a jediná přirozená metoda sušení. Jak název napovídá, produkt se umístí na síto pod přímým slunečním světlem, aby schnul přibližně po dobu 2 týdnů, a pravidelně se obrací, aby se vlhkost odpařila. Když jsou hotové, plody vypadají mnohem menší, ale jejich přirozená dobrota a nutriční hodnoty jsou stále velmi nedotčené!

Ovoce sušené na slunci má vyšší koncentraci vitamínu C a je doslova nabité základními živinami a antioxidanty. To přináší řadu zdravotních výhod, od zlepšení průtoku krve a nižšího rizika srdečních onemocnění až po podporu trávicích funkcí díky vysokému obsahu vlákniny.
Prozkoumejte naši celou rodinnou řadu chutných organických občerstvení ještě dnes!

Užijte si mlsání bez výčitek a dopřejte sobě i své rodině zdravou svačinu, kterou si můžete vzít s sebou na cesty či výlety, do školy nebo do práce, když vyrážíte za sportem anebo jen tak, když Vás honí mlsná.

Příběh značky SCENS

Představujeme vám luxusní, moderní a mimořádně účinnou organic & vegan kosmetickou značku SCENS. Zažijte úžasné rituály a ošetření jako v nejluxusnějších světových resortech nebo si vytvořte doma své vlastní rituály s produkty péče pro každodenní domácí péči.

Značka SCENS kombinuje „smyslnost“ s ultra efektivním „složením“ ESSENCE.

Nechte se očarovat léčivou silou přírody, jejími prémiovými organic oleji, květinami či bylinami. Spolu s krásnou, jemnou a luxusní vůní tato symfonie pečlivě na každý účel vybraných přírodních látek vytváří konečné efekty na pleti jako retinol či botox, a to vše pouze na přírodní bázi a v rituálu, který Vás doslova hýčká.

 

Značku SCENS založil Steven Bulon, který celosvětově rozvíjel takové luxusní značky jako Yves Saint Laurent či Stella McCartney.  Vzhledem ke svým problémům s pletí hledal takovou kosmetiku, která bude Organic a zároveň stejně luxusní a ultra efektivní jako zavedené renomované značky, ale neuspěl. Proto se rozhodl založit si značku svou vlastní.

SCENS spojuje komplexní péči o obličej i tělo a to ve výrazně menším počtu produktů než obvyklé konvenční, ale i bio značky. Značka je unisex, v portfoliu jsou krémy i oleje, nerozlišuje denní & noční péči, ale zaměřuje se na to nejdůležitější - stav a typ pleti. Tím tak výrazně šetří přírodu a celou planetu.

Vyzkoušej SCENS v domácím 4 krokovém rituálu péče o pleť. A nebo se chcete nechat hýčkat? Pojďte vyzkoušet péči o obličej nebo o tělo nebo celý rituál.

Pokud provozujete kosmetické studio nebo SPA resort, neváhejte se obrátit na Lucii - tel: 720 520 900, email lucie@biobay.cz, která představí celý model spolupráce, ošetření péče o pleť, tělo i celé luxusní rituály. Ty si můžete vyzkoušet například v kosmetickém salonu v pražském SPA hotelu Volcano.