Zdravá svačina nejen pro děti

Naším posláním je podporovat aktivní životní styl našimi zdravými produkty vyráběnými v etických podmínkách. Vyrábíme inovativní a moderní zdravé svačiny pro všechny věkové kategorie. Záleží nám na lidech a životním prostředí. Snažíme se vyrábět produkty nejvyšší kvality prostřednictvím etického dodavatelského řetězce.

Rozdíl Sunny Fruit® začíná u zdroje – Izmir, Turecko. Zde dokonalé spojení úrodné půdy a jedinečného klimatu vytváří nejdokonalejší sušené ovoce na zemi. Po sklizni je pečlivě sušíme na slunci pro ideální sladkost. Balení u zdroje vám zajistí dokonalou kontrolu kvality a čerstvost bez přidaných umělých látek. Ochutnáte rozdíl.

Sušení na slunci odstraňuje vlhkost z ovoce tím, že se zcela spoléhá na sílu slunce a je originální, k životnímu prostředí nejšetrnější a jediná přirozená metoda sušení. Jak název napovídá, produkt se umístí na síto pod přímým slunečním světlem, aby schnul přibližně po dobu 2 týdnů, a pravidelně se obrací, aby se vlhkost odpařila. Když jsou hotové, plody vypadají mnohem menší, ale jejich přirozená dobrota a nutriční hodnoty jsou stále velmi nedotčené!

Ovoce sušené na slunci má vyšší koncentraci vitamínu C a je doslova nabité základními živinami a antioxidanty. To přináší řadu zdravotních výhod, od zlepšení průtoku krve a nižšího rizika srdečních onemocnění až po podporu trávicích funkcí díky vysokému obsahu vlákniny.
Prozkoumejte naši celou rodinnou řadu chutných organických občerstvení ještě dnes!

Užijte si mlsání bez výčitek a dopřejte sobě i své rodině zdravou svačinu, kterou si můžete vzít s sebou na cesty či výlety, do školy nebo do práce, když vyrážíte za sportem anebo jen tak, když Vás honí mlsná.