Příběh značky SCENS

Představujeme vám luxusní, moderní a mimořádně účinnou organic & vegan kosmetickou značku SCENS. Zažijte úžasné rituály a ošetření jako v nejluxusnějších světových resortech nebo si vytvořte doma své vlastní rituály s produkty péče pro každodenní domácí péči.

Značka SCENS kombinuje „smyslnost“ s ultra efektivním „složením“ ESSENCE.

Nechte se očarovat léčivou silou přírody, jejími prémiovými organic oleji, květinami či bylinami. Spolu s krásnou, jemnou a luxusní vůní tato symfonie pečlivě na každý účel vybraných přírodních látek vytváří konečné efekty na pleti jako retinol či botox, a to vše pouze na přírodní bázi a v rituálu, který Vás doslova hýčká.

 

Značku SCENS založil Steven Bulon, který celosvětově rozvíjel takové luxusní značky jako Yves Saint Laurent či Stella McCartney.  Vzhledem ke svým problémům s pletí hledal takovou kosmetiku, která bude Organic a zároveň stejně luxusní a ultra efektivní jako zavedené renomované značky, ale neuspěl. Proto se rozhodl založit si značku svou vlastní.

SCENS spojuje komplexní péči o obličej i tělo a to ve výrazně menším počtu produktů než obvyklé konvenční, ale i bio značky. Značka je unisex, v portfoliu jsou krémy i oleje, nerozlišuje denní & noční péči, ale zaměřuje se na to nejdůležitější - stav a typ pleti. Tím tak výrazně šetří přírodu a celou planetu.

Vyzkoušej SCENS v domácím 4 krokovém rituálu péče o pleť. A nebo se chcete nechat hýčkat? Pojďte vyzkoušet péči o obličej nebo o tělo nebo celý rituál.

Pokud provozujete kosmetické studio nebo SPA resort, neváhejte se obrátit na Editu - tel: 734 398 800, která představí celý model spolupráce, ošetření péče o pleť, tělo i celé luxusní rituály. Ty si můžete vyzkoušet například v kosmetickém salonu v pražském SPA hotelu Volcano.