Hodnocení obchodu

5,0 184 hodnocení
Přidat hodnocení
5
184x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Alena Řeháková | 22.9.2020
SUPER ..
I Avatar autora Ivana B. | 10.9.2020
Velmi oceňuji osobní přístup paní majitelky. Zákazník je pro ni na prvním místě. Zboží dorazí vždy rychle a ještě včetně drobných dárků. Rozhodně doporučuji.
RG Avatar autora Renata Gabrišová | 22.8.2020
Opět velká spokojenost,majitelka si dá tu práci a balíček vždy moc pěkně zabalí,dáreček v podobě vzorečku, vždy potěší. Jsou prodejci,kteří by se měli učit,jak balit,u některých je to jedna velká katastrofa.
J Avatar autora Johana | 2.8.2020
Doporučuji
V Avatar autora Veronika | 1.8.2020
rychlé dodání, super komunikace
KK Avatar autora Kateřina Kozáková | 25.7.2020
Úplná spokojenost. Krásné balení, radost si balíček vyzvednout.
RM Avatar autora Romana Mrhálková (GeneraliČeská poj.) | 22.7.2020
Naprostá spokojenost
KL Avatar autora Klára Lisková | 20.7.2020
Rychlé vyřízení, skvělé produkty. Vřele doporučuji všem!
GD Avatar autora Gabriela Duranova | 14.7.2020
Nakupujem tu casto skrz pristup majitelky eshopu :) vsetko je rychle, krasne zabalene s venovanim a darcekom zdarma
LC Avatar autora Lenka Chudomská | 12.7.2020
Kvalitní výrobek.
MP Avatar autora Margareta Paučová | 12.7.2020
Perfektní. Mam velkou radost. Objednávka přišla brzy a k ní zdarma vzoreček a dárek. Nenakupovala jsem naposledy!
MK Avatar autora Marcela KREJČÍ | 8.7.2020
Obchod nabízí nejlepší cenu a dárky, naprostá spokojenost.
Avatar autora Mirka Žáčková | 6.7.2020
Doporučuji.
LP Avatar autora Lenka Petrů | 29.6.2020
Rychlé vyřízení objednávky, doprava zdarma, vzoreček a malý dárek k objednávce - určitě zde nenakupuji naposledy. :-)
JH Avatar autora Jana Hrubešová | 18.6.2020
Ano, naprostá spokojenost. Milé a vstřícné jednání, rychlé dodání.
JD Avatar autora Josef Deimann | 10.6.2020
moc doporučuji
M Avatar autora Michaela | 9.6.2020
Doporučuji. K nákupu jsem dostala i malý dárek a na zásilce bylo poděkování za objednávku, což je moc milé. Já si ale objednávala jenom tuhý šampon a dorazil v poměrně veliké krabici plné sice recyklovaného, ale přeci jenom zbytečného výplňového materiálu.
MK Avatar autora Michaela Krzyžanková | 7.6.2020
Doporučuji, velká spokojenost.
JB Avatar autora Jana Běhalová | 27.5.2020
Doporučuji
H Avatar autora Hana | 26.5.2020
Doporučuji

Stránka 1 z 10 , položek celkem: 184

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.