Hodnocení obchodu

5,0 173 hodnocení
Přidat hodnocení
5
173x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MK Avatar autora Marcela KREJČÍ | 8.7.2020
Obchod nabízí nejlepší cenu a dárky, naprostá spokojenost.
Avatar autora Mirka Žáčková | 6.7.2020
Doporučuji.
LP Avatar autora Lenka Petrů | 29.6.2020
Rychlé vyřízení objednávky, doprava zdarma, vzoreček a malý dárek k objednávce - určitě zde nenakupuji naposledy. :-)
JH Avatar autora Jana Hrubešová | 18.6.2020
Ano, naprostá spokojenost. Milé a vstřícné jednání, rychlé dodání.
JD Avatar autora Josef Deimann | 10.6.2020
moc doporučuji
M Avatar autora Michaela | 9.6.2020
Doporučuji. K nákupu jsem dostala i malý dárek a na zásilce bylo poděkování za objednávku, což je moc milé. Já si ale objednávala jenom tuhý šampon a dorazil v poměrně veliké krabici plné sice recyklovaného, ale přeci jenom zbytečného výplňového materiálu.
MK Avatar autora Michaela Krzyžanková | 7.6.2020
Doporučuji, velká spokojenost.
JB Avatar autora Jana Běhalová | 27.5.2020
Doporučuji
H Avatar autora Hana | 26.5.2020
Doporučuji
MF Avatar autora Marcela Fialová | 26.5.2020
Doporučuji ;) velká spokojenost!
RG Avatar autora Renata Gabrišová | 18.5.2020
Opět,velká spokojenost. Zboží,dorazilo velmi brzy a moooc krásně zabalené.
LR Avatar autora Lenka Raisrová | 16.5.2020
Výborná zkušenost, vstřícnost, milá komunikace, neuvěřitelná rychlost dodání. 100% doporučuji. A děkuji za milé překvapení. Lenka
L Avatar autora Lenka D | 12.5.2020
Zásilky z obchodu jsou vždy hezky a kvalitně zabalené. Dodání je rychlé. Ručně psané poděkování za nákup je moc milé. Vždy je součástí objednávky nějaký dáreček/vzoreček.
AK Avatar autora Alena Kalinova | 27.4.2020
Ještě jsem se nesetkala s tak kvalitním servisem. Tento obchod nabízí zákazníkům něco navíc !! Spolehlivost, rychlé dodání, perfektně zabalené zboží, praktický dáreček a písemné poděkování za objednávku. Určitě 100% doporučuji a ráda opět navštívím. Děkuji, že ještě tady jsou obchodníci, kteří si zákazníků, byť si objednal jen maličkost, upřímně váží. Držím palce :-)
LK Avatar autora Lucie Kupčáková | 27.4.2020
Velmi rychlé vyřízení objednávky, dáreček k nákupu, milé poděkování paní Martiny. Skvělý, moc doporučuji :-)
RR Avatar autora Renáta Robková | 25.4.2020
Ano velmi☺️Vrele vsem doporucuji
DT Avatar autora Dana Tešová | 21.4.2020
jsem velmi spokojená
SB Avatar autora Simona Baťalová | 19.4.2020
Maximalní spokojenost, zboží dorazilo 2.den. Chválím si :-)
Avatar autora | 19.4.2020
+ Skvělý obchůdek

Jeden z nejlepších obchodů,paní majitelka, je velmi vstřícná. Vždycky se budu ráda vracet do jejího obchůdku. Kvalitní produkty,v bio kvalitě a přesně to mám ráda.
Avatar autora Eva Čadová | 17.4.2020
Rychlý obchod, zboží zasláno obratem i s dárečkem. Jsem moc spokojená, určitě nakoupím znovu :-)

Stránka 1 z 9 , položek celkem: 173

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.