Hodnocení obchodu

5,0 203 hodnocení
Přidat hodnocení
5
203x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Monika M. | 6.1.2021
V obchůdku biobay.cz jsem nakupovala poprvé. Objednala jsem si jeden vzorek make-upu. Přišly mi vzorky dva, což mě moc potěšilo. Make-up mi sedí krásně, takže určitě tady objednám velké balení. Děkuji!
J Avatar autora Jakub | 30.12.2020
Jsem naprosto spokojený s rychlostí vyřízení mého nákupu dárkového poukazu na poslední chvíli :)
L Avatar autora Lenka | 27.12.2020
Jsem moc spokojená, úžasné voňavé produkty, milý vzkaz, dáreček, eko zabalení. Dokonalost sama. :)
R Avatar autora Rut | 26.12.2020
Rychlé, milé a i s dárečkem :)
M Avatar autora Magda | 19.12.2020
S láskou zabalené, dárečky navíc udělaly radost :)
A Avatar autora Alexandra | 15.12.2020
Rychlé dodání, malý dárek navíc, milý vzkaz .... za mě super!
T Avatar autora Tamara | 2.12.2020
Odborná okamžitá pomoc, správná rada, veliký výběr, rychlé dodání. Za mě super, ráda se sem vracím :)
J Avatar autora Jess | 30.11.2020
Hodně rychlé dodání zboží a hlavně vzorky navíc udělaly radost :)
J Avatar autora Jana | 30.11.2020
Rychlé dodání, pečlivě zabalené a moc mě potěšili přibalené vzorečky. Poštovné zdarma nad 700 Kč. Velice oceňuji možnost zakoupení vzorků kosmetiky a make up.
S Avatar autora Sandra | 25.11.2020
Rychle, mile, se vzorecky a peclive zabalene. Doporucuji. Nad 700 posta zdarma. Dekuji.
M Avatar autora Martina | 23.11.2020
Super rychle dodani, skvele zabaleno. Mily vzkaz. Dekuji dekuji a doporucuji!
O Avatar autora Oli | 21.11.2020
Maximalni spokojenost. Ultra rychle dodani, peclive zabaleni, nakapuji pravidelne. Skvele!
K Avatar autora Karolína | 20.11.2020
Moc spokojená, nakupuji opakovaně, krásně zabaleno, milé dárečky, rychlé doručení...:-)
M Avatar autora Markéta | 18.11.2020
S obchodem jsem spokojená. Vše krásně pečlivě a s láskou zabalené. U arganového a malinového oleje mě ale zklamala krátká expirace nyní je listopad a expirace je prosinec 2020.
A Avatar autora Anna | 4.11.2020
Parádní!
S Avatar autora Soňa | 4.11.2020
Spokojenost. Doporučuji :)
M Avatar autora Margareta | 10.10.2020
Nakupuji a budu nakupovat pravidelne. Balicek mi prichazi vzdy velmi rychle. Ocenuji vstricny idividualni pristup a cene rady. A taky darky k objednavce :) Dekuji!
M Avatar autora Markéta | 10.10.2020
Naprostá spokojenost. Moc hezky zabalené...s láskou :) rychlé dodání, dáreček co potěší. Určitě doporučuji.
ML Avatar autora Marie Láníková | 6.10.2020
Doporučuji.
Avatar autora Alena Řeháková | 22.9.2020
SUPER ..

Stránka 1 z 11 , položek celkem: 203

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.