Dárečky pod stromeček objednávejte nejpozději do čtvrtku 19.12. do 8 hod. Pro pozdější objednávky nemůžeme garantovat včasné doručení před svátky.

Hodnocení obchodu

5,0 128 hodnocení
Přidat hodnocení
5
128x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LK Avatar autora Lucie Kramářová | 9.12.2019
Spokojenost, rychlé dodání
PK Avatar autora Petra Kindlová | 9.12.2019
Ano, jsem
RR Avatar autora Renata Ratajská | 8.12.2019
Velmi spokojená
IO Avatar autora Iveta Otáhalová | 2.12.2019
Spokojenost. Rychle objednání a doručení
EF Avatar autora Eva Faschingbauerová | 1.12.2019
Velmi rychle dodani a krasne zabaleno. Urcite opet nakoupim a doporucuji.
TT Avatar autora Tereza Tejchmanová | 1.12.2019
Rychlé dodání, krásně zabaleno a produkty jsou Top! Doporučuji.
Avatar autora | 30.11.2019
+ Krasne zabaleno, rychle dodani

AK Avatar autora Alice Kožurková | 30.11.2019
Skvely obchod, kvalitni výrobky, rychlé dodání:)
NM Avatar autora Natálie Marek | 29.11.2019
Jsem s obchodem velmi spokojená a doporučuji.
LS Avatar autora Lenka Sadilová | 25.11.2019
Jsem moc spokojená. Rychlé dodáni, precizně zabaleno a malý dárek moc potěšil. Děkuji:-) Moc doporučuji
OK Avatar autora Olga Krejzlíková | 25.11.2019
Velmi milé překvapení v podobě malého dárečku k mé objednávce a krásně s láskou balené. Velká spokojenost.
ZD Avatar autora Zuzana Drahorádová | 24.11.2019
Zajímavé produkty, rychlé dodání, radost nakupovat :), s láskou zabaleno, děkujeme :)
LM Avatar autora Lenka Musilová | 20.11.2019
Rychly obchod, spokojenost
JE Avatar autora Jan Evják | 19.11.2019
profesionální přístup a jednání, rychlé dodání = velká spokojenost
HS Avatar autora Hana Soukupová | 18.11.2019
Velice spokojená
LL Avatar autora Lucie Linhartová | 11.11.2019
Zatím mám z obchodu 4 produkty, které zatím zkouším krátkou dobu, ale obchod jako takový má rychlé dodání a ekologické balení což se mi líbí :) celkově je stránka přehledná a vyhovuje mi, že je zde vypsané složení produktů.
DK Avatar autora Dagmar Kůrková | 9.11.2019
Velmi spokojená
MJ Avatar autora Milan Jiříček | 9.11.2019
Super obchod
LM Avatar autora Lukáš Majer | 9.11.2019
Hezky zabaleno,rychlé dodání,super přístup paní Martiny:):):)
RB Avatar autora Radka Bachurová | 4.11.2019
Velmi rychlé dodání, pečlivě zabaleno a dokonce milý dárek navíc :-) Super!

Stránka 1 z 7 , položek celkem: 128

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.