Tip Efekt lupa
  • 1 z 3
 

Ere Perez Řasenka s mandlovým olejem - černá 10 ml Řasenka, která před 13 lety proslavila značku Ere Perez

 
  • Esenciální přírodní řasenka
  • Obsahuje mandlový olej
  • Posiluje a prodlužuje řasy, stimuluje jejich růst 
  • Odolná proti rozmazání a vodě
  • Vydrží celý den
  • Skvělá volba pokud máte citlivé oči nebo nosíte kontaktní čočky
  • Pro přirozeně lesklé černé řasy
Dostupnost Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do
18.10.2019
669 Kč
   
Značka Ere Perez
Kategorie Oči
 

Aby řasenka perfektně držela...

... nanášejte řasenku jako poslední krok líčení.
... štětečkem v lahvičce nepumpujte, ale vytírejte okraje lahvičky, přebytky otřete o hrdlo lahvičky.
... naneste nejdříve na horní řasy od kořínků ke konečkům, pak na spodní víčko. Na horní řasy naneste dvě vrstvy, na spodní řasy jednu.
... můžete ji nanést i na obočí pro perfektní tvar.

 

Ere Perez - rostlinná pleťová péče a makeup

Značka Ere Perez vznikla v roce 2004, kdy vstoupila na trh s dnes již ikonickou mandlovou řasenkou, která je i v současnosti bestselerem. Od prvního dne značka kráčí cestou, která pečuje, chrání a posiluje ženskou krásu zevnitř. Kosmetika Ere Perez bez BHT a BHA, minerálních olejů, nano částic, parabenů, parafínu, petrochemie, chemických vůní. Značka je oceněna certifikáty Cruelty Free, Vegan, Non GMO, WE SUPPORT a NO CO2.

Složení řasenky Ere Perez

Sweet Almond (Prunus Amygdalus Dulcis) Oil, Beeswax, Carnauba (Copernicia Cerifera) Wax, Palm Kernel Wax, Soybean (Glyicine Soja) Seed Wax, Calcium Stearate, Isoamyl Laurate, Isopropyl Palmitate, Mamey (Pouteria Sapota) Oil, Palm (Elaeis Guineensis) Oil, Palmitic Acid, Avocado (Persea Gratissima) Oil, Tocopherol (Vitamin E), Orange (Citrus Aurantium Dulcis) Oil, Lemon (Citrus Medica Limonum) Oil, Bergamot (Citrus Bergamia) Oil, CI 77499 / Iron Oxide Black

Sweet Almond (Prunus Amygdalus Dulcis) Oil - olej ze sladkých mandlí se získává z jader mandlí, olej je bohatý na nasycené tuky a esenciální mastné kyseliny, hydratuje a posiluje pleť

Beeswax - včelí vosk slouží jako zhušťovadlo a zvlhčovadlo

Carnauba (Copernicia Cerifera) Wax - vosk se extrahuje z brazilské palmy

Palm Kernel Wax - olej z palmy je bohatý na nasycené tuky, esenciální mastné kyseliny, vitamín E a karotenoidy

Soybean (Glyicine Soja) Seed Wax - sójový vosk se používá jako náhražka parafínu, má antioxidační vlastnosti

Calsium Stearate - se získává z křemeliny a vápence

Isoamyl Laurate - získává se z rostlinných olejů

Isopropyl Palmitate - získává se z rostlin

Mamey (Pouteria Sapota) Oil - je druh stromu z Mexika, olej z jeho ovoce se používá jako zvlhčovadlo

Palm (Elaeis Guineensis) Oil - palmový olej pochází z palmového ovoce, bohatý je na nasycené tuky, esenciální mastné kyseliny, vitamin E a karotenoidy

Palmitic Acid - Přírodní mastná kyselina z palmy, nachází se v bavlníkových semenech, arašídech, rýži, čiroku a dalších rostlinných olejích, využívá se jako emulgátor

Avocado (Persea Gratissima) Oil - avokádový olej je jedlý za studena lisovaný olej plný vitamínu A, D a E

Tocopherol - se získává ze slunečnicových semen, obsahuje přírodní vitamín E, hydratuje

Orange (Citrus Aurantium Dulcis) Oil - za studena lisovaný olej se používá v aromaterapii pro uvolňující a oživující účinky, má antibakteriální vlastnosti, chrání pokožku, stimuluje metabolismus

Lemon (Citrus Medica Limonum) Oil - citron je všelék, má antiseptické, čistící, tonizující a posilující vlastnosti, používá se jako konzervační látka, navrací pokožce elasticitu a upravuje pH

Bergamot (Citrus Bergamia) Oil - je esenciální olej z pomerančovníku, má antiseptické a antibakteriální vlastnosti

CI 77499 / Iron Oxide Black - získává se ze železné rudy, patří mezi nejdůležitější minerální pigmenty v BIO dekorativní kosmetice. Vyskytuje se v různých odstínech od žluté přes červenohnědou po černou

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Ere Perez

for a good skin day

Značka Ere Perez vznikla v roce 2004, kdy vstoupila na trh s dnes již ikonickou mandlovou řasenkou, která je dodnes bestselerem. Od prvního dne značka kráčí cestou péče, ochrany a posilování ženské krásy.

Ere Perez nese jméno své zakladatelky, která si splnila sen o zdravých zkrášlujících líčidlech. Svou lásku k přírodě a obdiv k ženské kráse si nese z rodného Mexika. Dnes žije v Sydney a svůj sen proměnila ve skutečnost.

Kosmetika Ere Perez má přírodní složení z rostlinných výtažků a minerálů, bez chemických látek — bez BHT a BHA, minerálních olejů, nano částic, parabenů, parafínu, petrochemie a chemických vůní. Značka získala certifikáty Cruelty Free, Vegan, Non GMO, WE SUPPORT a NO CO2.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.